Tag Archives: single sign on

Single Sign On and Content Web Services Update

Update 04/28/2016 Pre- Requisites– Livelink 10/10.5/16 ¬†Server configured for Single Sign On using IWA . This is for users/companies who allow REMOTE_USER to trickle into livelink. If you have configured your livelink to use OTDS or simply said if OTDS … Continue reading

Rate this:

Posted in impersonation, single sign on, sso, Uncategorized | Tagged , , , , , , , , , | Leave a comment

LAPI What is It and Should I use it ?

Update:06/12/2017 Realized that OT is supporting old LAPI for their product called Enterprise Scan,Escan used to be completely a client app so if the Livelink server connecting to it is CS16 then OT ask you to install a module.Surreptitiously they … Continue reading

Rate this:

Posted in single sign on, sso, Uncategorized | Tagged , , , , , , , | 5 Comments

HTTPS with Webservices in Livelink

Contrary to stuff that I do this post is basically something I hacked together to make it work.I must have received at least 50 emails for several web services questions.In the absence of OT providing good easy to understand hand … Continue reading

Rate this:

Posted in HTTPS, impersonation, single sign on, sso | Tagged , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Single Sign On and Content Web Services for a livelink server

04/28/2016 Why am I keeping this ?This is obsolete like hell 04/17/2013 APPU—–NOTE THIS IS OUTDATED INFORMATION BUT SETUP WISE IT WILL HELP. IF YOU ARE ON A UPDATE LEVEL 9 AND UP YOUR EXPERIENCES WILL GREATLY BE IMPRESSED IF … Continue reading

Rate this:

Posted in HTTPS, impersonation, single sign on, sso | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Comments